Praktijk Guus Meijers

Praktijk voor Psycho- en Hypnotherapie

Waarom hulp zoeken?

Praten over persoonlijke problemen is voor mensen niet gemakkelijk. U schaamt zich of u bent bang ‘gek’ gevonden te worden. Echter hoe verschillend deze problemen ook kunnen zijn het is vaak schadelijk voor u en uw omgeving. Ze betekenen soms veel verdriet, onnodige spanning en verlies van mogelijkheden. Persoonlijke problemen probeert u natuurlijk eerst zelf op te lossen.


Dat geeft niet altijd het gewenste resultaat en dan kan er een gevoel van moedeloosheid, schaamte of angst dat ‘het’ nooit meer overgaat ontstaan. Vaak hoopt u dan dat door flink te zijn en uw mond te houden, het probleem wel zal slijten. Voordat u deskundige hulp zoekt, heeft u meestal al een hele lijdensweg achter de rug. In dat geval is het zinvol voor u om samen met mij, als therapeut de vicieuze cirkel(s) te doorbreken.

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Een WordPress commentator 28 mei 2019

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

© 2023 Praktijk Guus Meijers

Thema door Anders Norén