Praktijk Guus Meijers

Praktijk voor Psycho- en Hypnotherapie

Mijn Werkwijze

Mijn werkwijze en gesprekken

Inhoudelijk wordt gebruik gemaakt van alle gangbare vormen van therapie. Doorgaans werk ik klachtgericht en kortdurend.
Naast de meer gedragsmatige aanpak, werk ik ook psychoanalytisch. Kenmerkend voor deze therapievorm is dat ik mij niet uitsluitend richt op de symptomen van de klacht, maar door de analyse worden onbewuste en achterliggende oorzaken duidelijk en kan er gewerkt worden aan de oplossing.

Onder mijn begeleiding leert u om de gestelde doelen te bereiken. Mijn rol als therapeut is dat ik een poosje met u meewandel op uw levensweg om uw doel te bereiken. Daarin ben ik, luisterend, analyserend, spiegelend, inzichtgevend, stilstaand, confronterend, richtinggevend, stimulerend, ondersteunend en egoversterkend. Dit alles met een gezonde dosis humor.

Kortom, ik werk niet met één therapierichting. Er wordt vooral gezocht naar datgene wat past bij u in combinatie met de klacht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Praktijk Guus Meijers

Thema door Anders Norén